Aktuelt

Vi søker digital markedsfører!

Er du en mester med digitale annonseringsverktøy og brenner for å skape fantastiske resultater? Bli med på laget og utvikling av spennende og innovative løsninger som setter spor!

Bli kjent med industrijuvelen på Ternetangen

– Siemens Energy på Bømlo er eit industrieventyr som alt for få kjenner til. I det som må vera ein av dei flottaste fabrikkane i verda, heilt nede i sjøkanten, med utsikt til fjord og fjell, jobbar over hundre tilsette med alt frå softwareutvikling til elektronikk, mekanikk, automasjon, sal og administrasjon.

Presentasjon av ny teknologi for resirkulering av metall

Nuvosil AS på Sunndalsøra har sidan 2018 utvikla ei ny løysing for resirkulering av aluminium- og silisiumpartiklar som gir drastiske kutt i utsleppa. Metoden til selskapet reduserer energiforbruket med inntil 90 prosent samanlikna med tradisjonell resirkulering, og fjernar utsleppa av CO2.

Hei Magne!

Sei hei til Magne, vår nye konsulent og strategisk rådgiver.

Hei Roar!

Sei hei til vår nye utvikler Roar H. Helland!

Jobb hos oss!

Vi søker først og fremst en frontend-/backendutvikler, men det kan være vi trenger flere! Noe for deg?

Verdensrekord!

Gratulerer til Palfinger Marine og Kvinnherad! Sistnevnte er nå trulig kommunen med flest verdensrekordholdere i verden!

To nominasjonar til Gullsild 2016

Fin start på helga! Me er nominert til to Gullsild i kategoriane «Digital kommunikasjon» for filmen Den avgjerande tida og «Omgivelsesdesign» for arbeidet vårt med Stord Tømmestasjon.

Juleverkstad med blodferske ingrediensar

Julemennene og julebrusen er komen i butikkhyllene, og i Zpirit er produksjonen av julekort godt i gang. For ein av kundane våre har det involvert dagsfersk laks, silkepapir og plenty med maling!