Aktuelt

Hei Magne!

Sei hei til Magne, vår nye konsulent og strategisk rådgiver.

Hei Roar!

Sei hei til vår nye utvikler Roar H. Helland!

Jobb hos oss!

Vi søker først og fremst en frontend-/backendutvikler, men det kan være vi trenger flere! Noe for deg?

Verdensrekord!

Gratulerer til Palfinger Marine og Kvinnherad! Sistnevnte er nå trulig kommunen med flest verdensrekordholdere i verden!

To nominasjonar til Gullsild 2016

Fin start på helga! Me er nominert til to Gullsild i kategoriane «Digital kommunikasjon» for filmen Den avgjerande tida og «Omgivelsesdesign» for arbeidet vårt med Stord Tømmestasjon.

Juleverkstad med blodferske ingrediensar

Julemennene og julebrusen er komen i butikkhyllene, og i Zpirit er produksjonen av julekort godt i gang. For ein av kundane våre har det involvert dagsfersk laks, silkepapir og plenty med maling!

Global dekksutstyrsgigant valgte Zpirit

I konkurranse med flere norske og internasjonale byråer, er Zpirit valgt som strategisk byråpartner for østerrikske Palfinger Marine. Dette er en av de største avtalene Zpirit har inngått.

Fra ide til ferdige lanseringsfilmer – på to knappe sommermåneder

Etter mer enn 50 år med fiskebåtdesign, er Wärtsilä anerkjent for snurpetrålerne selskapet utvikler på Fitjar. Dette er en fartøytype som er mye brukt i og rundt nordsjøbassenget, av alt fra norske til britiske og islandske fiskere på jakt etter fiskeslag som står høyt i sjøen. Hekktrålere, som fisker langs havbunnen og i dypere vannsjikt, har ikke vært et satsingsområde for skipsdesignene. Før nå.

Johan Sverdrup-start på direkten

Fleirkameraproduksjon for Kværner Stord! I høve produksjonsstarten for Johan Sverdrup-prosjektet førre veke sydde me saman ei heilskapleg livesending som inneheldt levande bilete, animasjonar og stillbilete.