Et bilde sier mer enn tusen ord, og med levende bilder kan enda mer formidles på kort tid.

Derfor har foto, film, 3D-animeringer og illustrasjoner en sentral plass i vårt tjenestespekter. Zpirit produserer alt fra prisvinnende filmer til praktiske visualiseringer. Vi har egen fotograf og filmprodusent, moderne utstyr og gode samarbeidspartnere, alt for å levere riktig løsning for oppdragsgiver.

Bilder i bevegelse, kombinert med lyd og musikk, er blant de sterkeste virkemidlene for å nå fram med et budskap. Anvendelsesområdet er ubegrenset, fra store, episke reklamefilmer til små kjappe snutter. Korte filmsnutter er det mest populære på sosiale medier som Snapchat, Instagram og Facebook, og målinger viser blant annet at film skaper 60 prosent mer engasjement enn foto på Facebook. For deg og din virksomhet betyr det at du har større sjanse for viral spredning i sosiale medier dersom du legger ut film.

3D-animasjon er et kjent virkemiddel for å gi full kontroll og muligheter innen realistisk visualisering. Zpirit har dyktige animatører i utlandet og en effektiv prosjektlinje som sikrer våre oppdragsgivere animerte filmer eller illustrasjoner av høy kvalitet, til konkurranseattraktive priser. Vi kan vise til gode referanser innen byggeprosjekter, industri, teknologi, innovasjonsløsninger o.l. for en rekke fornøyde oppdragsgivere.

Fotografier og fotoillustrasjoner kan også formidle ideer og informasjon bedre og mer effektivt enn lange tekstlige beskrivelser. Vi har egen dyktig fotograf og bildebehandler, samt vår egen illustratør som kan gi liv til og skissere selv de mest abstrakte framtidsvisjoner.

Filmeksempler

Se flere filmeksempler: Youtube

3D-visualisering

3D integrert i terreng

(Dra slideren til høyre eller venstre)

Fotoeksempler

Bildebehandling

(Dra slideren til høyre eller venstre)

Kontakt

Rune Skjærvold

Art Director / fotograf / filmkreatør

+47 411 05 354

rune@zpirit.no