Jobb hos oss!

Vi er på jakt etter deg som elsker programmering, nettopp ferdig med relevant utdannelse, eller rett og slett bare har god erfaring.

Du er stadig på jakt og muligheten for å lære mer og bli en bedre koder, og arbeider etter prinsippet om at en kode aldri er ferdig. Du har interesse for kommunikasjonsfaget, og aller helst også et øye for estetikken i løsningene du arbeider med.

– Kode er aldri ferdig.

Sitat, vår nye utvikler.

Utviklingen i de digitale kommunikasjonsbehovene til kundene våre driver oss stadig opp og fram, og vi ser nå behov for å forsterke et allerede helstøpt og samkjørt team med mer spisskompetanse innen programmering.

Så, hva blir din jobb?

Først og fremst koding. Du vil samarbeide med en eller flere i prosjekter for kundene våre, men må også kunne arbeide individuelt direkte mot kunde – om det passer oppdraget best. Vi benytter Adobe-pakken for mange av våre oppgaver. Det er derfor en fordel (men absolutt ikke et krav) om du har kunnskap om Illustrator, Photoshop og XD. Sistnevnte bruker våre utviklere og designere til å sette opp UX og UI-skisser for videre programmering. Til ditt daglege kodeverk kan du selvsagt velge favorittprogrammet ditt!

Hos oss får du jobbe på nye og spennende plattformer, med programmering av webapplikasjoner som har ett mål for øye: Å gjøre kommunikasjonen til kundene våre mest mulig effektiv.

Du bør ha god kunnskap om:

  • HTML
  • CSS
  • Javascript
  • PHP

Det er ønskelig at du har kunnskap om:

  • WordPress
  • Node
  • React

Du bruker versjonskontroll og vet hva en «commit» og en «branch» er. Du liker å leke med API-er, og terminalen er, eller kan fort bli, din nye venn.

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi lover nye utfordringer og ønsker deg velkommen til å jobbe i et miljø med gode og dyktige kollegaer!

 

Pssst! Klar for noe bonusinnhold?

Bonus I

Hos oss får du kontor with a view

Zpirit er et fullservice kommunikasjonsbyrå på sommarøya Stord som tilbyr høy og bred kompetanse innen forretningsutvikling, moderne kommunikasjon og markedsføring. Vi har oppdragsgivere i alle størrelser og bransjer – i inn- og utland. Byrået ble etablert i 2009, og har siden hatt en solid utvikling. Vi er i dag 11 medarbeidere, som holder til i flett nytt kontorbygg på Heiane på Stord.

Vi har egen takterrasse. Bare nevner det!

Vår digitale avdeling består per i dag av fullblods front-, backendutviklere og digitale designere. Avdelingen har blant annet ansvar for å pushe ut kampanjer gjennom Google, Facebook og andre digitale kanaler. Blir du vår nye programmerer, får du også selskap av en gjeng som kan sine saker på andre områder som tekstforfatting, fotografering, filming og regi, design og strategisk kommunikasjonsrådgivning. Trivelige og sosiale folk, alle som en.

Bonus II

Hvor vil du bo?

Bor du ikke på Stord, eller kjenner til Sunnhordland allerede, kan vi her lokke med litt egenprodusert «propaganda»:

Kontakt

Espen M. Kvalheim

Art Director / digital designer

+47 415 34 073

espen@zpirit.no