Oppgaven: Lage nytt nettsted og å løfte den grafiske og digitale profilen.

Resultatet: En profil som gjenspeiler deres fokus på energieffektive og miljøvennlige løsninger til sjøs.

 

NCE Maritime Clean Tech slogan på blågrønn bakgrunn NCE Maritime Clean Tech slogan på blågrønn bakgrunn

NCE Maritime Clean Tech er en teknologiklynge på Vestlandet som fungerer som ressurs og pådriver for innovasjon av maritim miljøteknologi.

Siden starten har klyngen hatt stor vekst, og fikk behov for å tydeliggjøre deres hovedfokus på fremtidsrettet teknologi. Vi fikk i oppdrag å synligjøre dette gjennom å utvikle nye nettsider.

Maritime Clean Tech Websider

«Out of the blue comes green» ble satt som overskrift og inspirasjon, og var en bærende visuell faktor når vi valgte ut fargepalett. Profilen er satt i en blågrønn tone som vi både finner naturlig i havet og som føles ren, frisk og samtidig teknisk. Gjennom å tegne inn fartøyer i en stil som ligner arbeidstegninger, viser hovedillustrasjonen at fremtiden i maritim næring er under utvikling

Vi valgte å sette opp siden som en informasjonskanal, der en får opp åtte artikler på fremsiden som alle opptrer som like viktige. Dette synliggjør tiltakene som klyngen fremmer, og signaliserer både verdien og aktiviteten innen feltet. Løsningen er også med på å likestille medlemmene i klyngen.

Knyttet til prosjektet:

Espen M. Kvalheim

Art Director / digital designer

+47 415 34 073

espen@zpirit.no

Vis mer arbeid