Tjenester

Zpirit er et fullservice reklamebyrå som tilbyr hele tjenestespekteret, fra målgruppeundersøkelser til diagnose, handlingsstrategier og utvikling av effektive kommunikasjonsløsninger i de fleste formater.

Strategi

Vi analyserer bedrifter, setter forretnings- og merkestrategi i sammenheng, og utvikler kreative konsept. God profilering og markedsføring gir høy og reell avkastning.

Film / 3D / multimedia

Levende bilder gir rom for opplevelser og rask meddelelse av informasjon. Vi utvikler alt fra prisvinnende reklamefilmer til korte presentasjoner som er effektfulle og gjerne inneholder 3D-animasjoner.

Digital tilstedeværelse

Fremtiden er her for lengst! Kostnadseffektivt utvikler vi kreative og brukervennlige nettsider, digitale kampanjer og verktøy – både for nett, mobil og andre digitale plattformer.

Tekst / magasiner

Vi produserer magasiner og andre publikasjoner for flere av våre kunder. Slike oppdrag kan inkludere alt fra tekstforfatting til fotografering, ombrekking/utforming, trykking og distribusjon.

Design

Med solid kompetanse og erfaring sørger designteamet vårt for moderne og attraktiv utforming innen alle typer uttrykksformer og formater.

Expo

Messestands og profilering av alt fra bygg til biler, klær og småartikler: Sammen med gode samarbeidspartnere tilbyr vi rett kvalitet til gunstig pris.

Vi står klare til å ta i mot ditt oppdrag!

Ta kontakt med oss på +47 41 53 40 70 eller post@zpirit.no.
Vet du hvem du vil prate med? Her er våre dyktige medarbeidere!