Magasintid!

Magasin

Både Harding og Østensjø Rederi har den siste tiden mottatt trykte og digitale utgaver av sine konsernmagasiner, Ahead og Sjøfartstidene.

I Ahead fokuseres det blant annet på Hardings viktige Johan Sverdrup-kontrakt, det heidundrende comebacket i cruiseindustrien, og selskapets innovative «all-inclusive» serviceprogram. Les hele magasinet her.

I Sjøfartstidene er det også fokus på nye kontrakter og nybygg, og ikke minst på organisasjonsendringene og kompetansehevingen som Østensjø gjennomfører for å styrke servicen og konkurransekraften til rederiet ytterligere. Les hele magasinet her.

Både Sjøfartstidene og Ahead blir designet og produsert av Zpirit, med utgivelser to ganger i året. Til Ahead leverer vi også tekst og foto.

Har du magasinplaner?

Ta kontakt med Iver Bunesiver@zpirit.no eller telfon 415 34 077.